Satın Almadan Önce Yangın Merdiveni Kapısı Things To Know

Wiki Article

Ayrıca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Alaz almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Yangın merdiveni bapsı, binada başlayan yangınlarda insanların hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlayan baplardır. Hudayinabit kapanan mekanizmaları ile her çışitatan sonra emin geçişi sağlayan yangın merdiveni kapısı, zaruri standartlara yaraşıklı olarak imal edildiği vakit uzun süre ihtimam verebilmektedir. Nasıl bakımlarının prezantabl bünyelması ve eksikliklerin giderilmesi gerekmektedir.

Gereç: Yangın kapılarında çoğunlukla çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı daha mukavemetlidir.

Yangın kapisinda panik amerikan bar kolu panik simultane kapının haydi haydi açılması derunin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın baplarının yangına dayanıklılık sınıfları, ekseriyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın kadar müstacel durumlarda içeriden belli belirsiz bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma köstek sıfır bu kilitler sadece yangının negatif etkilerini içeriye hapseder.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin zorlu iş evetşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diye olabildiğince rafine davranıyoruz.

 60dk ve 120dk kabil yaklaşık Yangın Merdiveni Kapısı dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı fen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın bapları, yangınla savaşım ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının kontrolör altına aldatmaınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine imkân tanılamar.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul yangının yayılmasını da önler.

Yangın kapkaloriın (acil çıkış kapkaloriın) çizgi amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide dokumalmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir taşlıkndaki tütün, yangın, gaz lambası Yangın Kapısı Fiyatları vs. gibi durumlarda bir anlamda yalıtım katkısızlayarak bu olumsuz koşulların özge katlara intikalini çelmek veya mümkün olduğu derece geciktirmektir.

Yangın merdiveni kapıları umumiyetle alevlere dayanıklı malzemelerden üretilir ve müstacel durumlarda kolaylıkla açılabilecek şekilde tasarlanır.

Fakat bu konuda dayalı yönetmelikler ve yerel otoritelerin belirlediği kurallar da dikkate düzenınmalıdır. Her yapı için yangın risk analizi örgülmalı ve yangın merdiveni ihtiyacı buna bakarak belirlenmelidir.

Allıküminyum baplar, bedduaşap baplar ve çelik baplar imalatında maksut niteliklere bakarak farklı özellikte baplar da binaların mimari binasına yahut kapıların kullanılacağı sektöre göre ayrımlı olabilmektedir.

Report this wiki page